> ИлюстрацияОбщият размер на инвестицията е 249 848, 91 лева, съобщават

...
> ИлюстрацияОбщият размер на инвестицията е 249 848, 91 лева, съобщават
Коментари Харесай

Нова атракция във Варненско: Туристи ще се разхождат с електрически велосипеди на самообслужване!

 > Илюстрация
Общият размер на инвестицията е 249 848, 91 лв., оповестяват от Областния информативен център-Варна. Бенефициент е компания със седалище в Община Бяла. Тя е започващо дружество за даване на новаторски услуги в региона на туризма, свързани с предложение на споделени електрически колела и основаване на новаторска модулна умна система. Тя е основана на концепцията " Интернет на нещата “ (Internet of things), която съставлява компютърна мрежа от обекти с вградени електронни устройства, тъй че да се изключи нуждата от човешка интервенция.

Електрическите колела ще бъдат съединени и окомплектовани в индустриалната база на сдружението в с. Горица. За реализиране на улеснение за потребителите, при създаването на прототипа ще бъде прибавен дизайн на рамка, който включва потреблението на леки и неръждаеми материали. Това освен ще понижи тежестта, само че и ще обезпечи дълготрайна употреба, защото електрическите колела ще бъдат изложени на разнообразни климатични условия. Те ще дават отговор на формалния стандарт за електрическо колело в Европейския съюз - BS EN15194.

В рамките на плана ще бъде създадена и тествана новаторска система, която комбинира даването на туристически услуги и достъп на потребителите до колела, ситуирани на разнообразни станции за самообслужване, и обезпечаването на опция за посещаване на редица локални забележителности и естествени направления. Иновацията ще употребява технология за интелигентно зареждане и реализиране на висока успеваемост. Системата ще бъде лесна за инсталиране и ще разрешава локация на електрическите колела посредством GPS, допълниха от ОИЦ-Варна.

Проектът е с дълготрайност 24 месеца.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР